Inspirerende vergaderlocatie Friesland


Een unieke vergaderlocatie in een sfeer en inspiratievolle brouwerij in Friesland. Naast het beschikbaar stellen van onze vergaderruimtes, bieden we ook vergaderarrangementen aan. Denk aan een borrel, lunch, diner, rondleiding en/of proeverij. Met onze ambachtelijke en huisgemaakte gerechten kun jij jouw gasten écht verrassen.

Meerdere ruimtes

Gebruik onze vergaderruimtes voor presentaties, gesprekken, ontmoetingen met klanten en/of trainingen. We verhuren meerdere vergaderruimtes, waarbij je zelf jouw gewenste ruimte kiest. Deze zijn te reserveren per uur, maar ook per dag. Daarnaast kun je gelijk aan de slag als je er bent, want wij zorgen dat alles in de ruimte klaar staat wanneer je arriveert. Onderstaand de vergaderruimtes waaruit je kunt kiezen voor jouw inspirerende vergaderlocatie in Dokkum.

De Brouwkamer

Deze ruimte is uiterst geschikt voor workshops, vergaderingen, brainstormsessies en andere formele en informele bijeenkomsten. Je hebt uitzicht op de brouwketels en het is een sfeervolle, gezellige en huiselijk ingerichte ruimte. Alle praktische en technische vergaderfaciliteiten zijn beschikbaar, inclusief supersnel internet en wifi.

Het Proeflokaal

Een sfeervolle en inspirerende vergaderlocatie waar de beste ideeën tot stand komen. Tevens is het een erg gemoedelijke en gezellige ruimte. Voeg extra waarde toe door je bijeenkomst te combineren met een proeverij en/of rondleiding. Erg leuk voor inspiratie, ontspanning of juist een leuke afsluiter van je dag.

Het restaurant

Geniet met je collega’s of gasten in het sfeervolle brouwerij-restaurant van onze verse speciaalbieren en de lekkerste gerechten. Je neemt plaats tussen de koperen brouwketels en kunt genieten van de goede service van ons personeel. Combineer jouw bijeenkomst met een proeverij en/of rondleiding om het nog specialer te maken. 

Vergaderarrangement reserveren

Stel jouw eigen vergaderarrangement samen, van de ruimte tot de invulling van jouw arrangement. Uiteraard helpen we je hier graag bij. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Contact opnemen