Zalen & events


Een bedrijfsuitje met collega’s in een ongedwongen sfeer? Of een bijeenkomst in onze
vergaderruimte middenin de brouwerij? Je bent van harte welkom in onze ruime Brouwerij.
Of het gaat om een grote of juist een kleine groep: wij zijn de juiste plek en denken graag met
je mee over een bijeenkomst met zakelijke relaties of een etentje met collega’s.

Plan your party or event


Verjaardag, trouwerij, familiefeest, bedrijfsfeest of andere party waar je een unieke locatie voor zoekt? Stop met zoeken, en maak meteen een afspraak om de geweldige vibe die het pand uitstraalt zelf te voelen! Maak samen met ons een 'custom made' plan voor je perfecte feest in de brouwerij, of natuurlijk in onze mooie buitentuin. Van ingetogen en sfeervol tot aan alle remmen los. Bij Brouwerij Dockum zijn de feestjes, bruiloften of besloten bijeenkomsten precies wat je zoekt! Ook buiten openingstijden mogelijk, vraag naar de mogelijkheden. Heb je vragen? Schroom niet en mail direct!

Neem contact op

Brewery business meeting


Even weg uit je vertrouwde setting? Kom vergaderen in onze inspirerende brouwerij met uitzicht op de koperen ketels. Onze vergaderzaal is tot 12 personen en voorzien van een flipover, groot tv scherm welke met HDMI te koppelen is aan je laptop, in een setting waarbij iedereen oogcontact met elkaar maakt en natuurlijk niet te vergeten het uitzicht over het proeflokaal en brouwerij!

Meer informatie

Kies jouw gewenste ruimte


De brouwkamer


De Brouwkamer is een geschikte locatie voor workshops, vergaderingen, discussies, brainstorms en andere informele of formele bijeenkomsten met uitzicht op de brouwketels. Het is sfeervol, gezellig en huiselijk ingericht.

We bieden uiteraard alle standaard benodigdheden op praktisch gebied in combinatie met goede service en hoogwaardige technische vergaderfaciliteiten. Alle audiovisuele apparatuur is aanwezig.

Het proeflokaal


Het proeflokaal is een sfeervolle, inspirerende, gemoedelijke en bruisende ruimte waar vele ideeën tot stand komen. Deze ideeën krijgen een extra boost door proeverij en rondleiding te combineren met de bijeenkomst voor meer inspiratie, ontspanning, netwerken en/of de dag leuk af te sluiten!

Het bovenlokaal


Deze sfeervolle ruimte is uitermate geschikt voor grotere groepen. Geniet samen met jouw familie, vrienden of collega's van een rondleiding en sluit af met onze heerlijke gerechten en verse speciaalbieren.