Personeelsuitje Friesland


Een uniek personeelsuitje in een sfeer en inspiratievolle brouwerij in Friesland? Bij Brouwerij Dokkum kun je genieten van heerlijke en bijzondere arrangementen, zodat jij volop kunt genieten van je personeelsuitje. 

Uniek bedrijfsuitje

Het personeelsfeest in onze brouwerij in Friesland is af te stemmen op jullie persoonlijke wensen. Van ingetogen en sfeervol tot aan alle remmen los. We kunnen de Brouwerij aankleden naar de sferen van jouw bedrijf of aan een thema naar keuze. Combineer jouw personeelsfeest met een rondleiding en/of proeverij om het helemaal compleet te maken.

Kleine tot grote groepen

Of je nou met een kleine of grote groep bent, bij Brouwerij Dokkum zijn de feestjes zoals je ze wenst. Een feest waar nog lang over nagepraat zal worden. Wil je slechts een deel van de Brouwerij afhuren? Dan is dit ook geen enkel probleem. 

Personeelsuitje zelf samenstellen

Stel jouw personeelsfeest samen zoals je dit zelf wilt. Ga je bijvoorbeeld voor een diner a la carte, buffet, barbeque, borrelhapjes en/of liever een proeverij met verschillende hapjes? Het kan allemaal! 

Geïnteresseerd?

Meer weten over een personeelsfeest in Brouwerij Dokkum? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden met betrekking tot jouw personeelsfeest te bespreken. 

Contact opnemen