Trouwerij in de Brouwerij


Wat is er nou leuker dan een trouwerij in een brouwerij? Ons proeflokaal en ruime terras geeft de unieke mogelijkheid om zowel binnen als buiten jullie receptie, ceremonie en feest te houden. Met op de achtergrond de brouwketels zijn mooie plaatjes gegarandeerd.

Trouw te midden van de brouwketels


Verras je familie en vrienden met onze unieke feestlocatie. Bij ons kun je terecht om jouw feest of jubileum te vieren. Uiteraard is er altijd iemand aanwezig om uitleg te geven over de aanwezige speciaalbieren, om zo de beleving van bier extra te verhogen. Dat huisgebrouwen bieren van Kâld Kletske en Dutch IPA smaken extra goed als je het drinkt met uitzicht op de brouwketels.

De lekkerste bites


Een feest is altijd te combineren met een proeverij, rondleiding door de brouwerij, en allerlei mogelijkheden van hapjes en maaltijden. Graag passen wij dit aan op jullie bijzondere wensen; het is immers een bijzondere dag!

Sfeervolle Biertruck


De klassieke Citroen HY biertruck geeft een extra touch aan jullie bruiloft. Voorzien van 8 taps waar de gasten hun favoriete biertje kunnen kiezen op het terras.

Kom vrijblijvend kennismaken


We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. We bespreken jullie wensen, informeren jullie uitgebreid, denken creatief met jullie mee en geven jullie met veel plezier een rondleiding op onze prachtige locatie. Jullie krijgen een rondleiding op de locatie waarna een persoonlijk gesprek volgt om de wensen en eisen door te spreken. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maken wij een offerte op maat.

Neem contact op

Arrangementen